Hétfő - Péntek 9:00 - 16:00
Zsemlékes út 25. fsz./4.
1165 Budapest
+36 30 280 4060

HSG Consulting

PÉNZÜGYEK

Cégünk ügyvezetői több mint 25 éve foglalkoznak cégvezetéssel, üzleti menedzsmenttel, vállalati és startégiai tanácsadással, valamint közel 10 éve foglalkoznak különböző vállalkozások pénzügyi elemzésével, pénzügyi vezetésével. A sok éves vezetői gyakorlat és szakmai tapasztalat garancia arra, hogy a hozzánk forduló üzleti vállalkozások, illetve azok ügyvezetői vagy tulajdonosai megelégedéssel fogadhassák komplex szolgáltatásunkat. Jelenleg több mint 40 cég mikro-, kis- és középvállalkozás teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, adópolitikájának kialakítását, pénzügyi feladatait, valamint controlling munkáját végezzük.

Megbízóink tevékenysége a termeléstől az értékesítésig, a gyártás és a szolgáltatásnyújtás széles skáláját öleli fel. Partnereink egy része export-import tevékenységet folytat mind az Európai Unió tagállamaival, mind harmadik országokkal, ezért az EU adótörvényeinek ismerete és alkalmazása elengedhetetlenek számunkra.


 

"Elsőrendű cél, hogy a vállalkozás profitot termeljen. De bolond, aki azt hiszi, hogy csak ez a cél. Hiszen egy hosszú távú célt kell követnie, hogy fenntarthatóak legyenek a folyamatok, hogy a fejlesztésre is jusson, mert az a holnapot biztosítja, a stratégiára is kell pénz, mert az a holnapután. Nem foglalkozhat csak a mával, mert akkor a holnap össze fog omlani."

/ Kürti Sándor, a KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt.
elnöke /